BEDANKT!

Ola!

Het zit erop, ben terug veilig geland in België. Ik wil via deze weg nog vele mensen bedanken die de stage mogelijk hebben gemaakt en er waren voor mij gedurende de stage.

Ik ga beginnen met mijn ouders die dit avontuur mogelijk hebben gemaakt en ermee akkoord gingen dat ik voor 8 weken naar Porto ging. Echt bedankt mama en papa!

Dan wil ik mijn bezoekers bedanken die mij zijn komen opzoeken en er beetje vakantie van hebben gemaakt. Ik ga beginnen met mijn vriendje Laurens. Schat dikke merci en echt zot dat je 4 keer bent afgekomen. Telkens opnieuw keken we terug uit naar de periode samen en we hebben ons zo goed gehad. We hebben samen zoveel mogen ontdekken en doen, echt merci. Zo hard van genoten! Hierna mijn tante en Alain, dankzij jullie heb ik vele nieuwe plaatsen ontdekt en geproefd. Een zeer plezant bezoekje, merci! Helemaal op het einde van mijn verblijf mijn mama en broer. Zalig we zijn toch 3 pateekes eh 😉 Zo leuk om jullie te tonen waar ik de voorbije 2 maand heb vertoefd, thanks!

Yenthe (medestudente) merci om de eerste 3 weken met mij door te brengen. Samen zijn we ervoor blijven gaan, danku!

Naast mijn bezoekers wil ik ook alle mensen die steunberichtjes hebben gestuurd bedanken! Deed telkens weer deugd om een berichtje te ontvangen.

Ik wil mijn stageplaats en de mentoren daar bedanken om mij te begeleiden en mij hun manier van werken te laten ontdekken. Dankuwel voor de vriendelijkheid en dat ik veel heb kunnen bijleren. Tevens ook de Portugese medestagiairs waar ik veel plezier mee heb beleefd.

De begeleiders van mijn school Odisee, bedankt om dit mogelijk te maken en voor de steun die ik tijdens de stage kreeg!

En bedankt aan mezelf, Silke ge hebt het toch weer geflikkert eh! Een zotte ervaring die ik nooit ga vergeten en waar ik veel van mezelf heb geleerd. Mijn Engels is veel beter dan ik dacht, eigenlijk ben ik wel een fixerke en dat ik graag vertoef met mensen rondom mij! 🙂

Adios mes amigos and last but not least bedankt aan mijn bloglezertjes!!!

Dikke kussen and ciaokes xxx