Rainy day

Onze plannen (bezoek aan Lelydorp) van vandaag zijn letterlijk in het water gevallen (gieten, gieten, gieten, maar nog altijd warm). Gezien deze natte dag, verkozen we ons droge stekje. Rond de middag brak de zon toch even door, dus fietsten we naar de Combémarkt (een grote supermarkt met nog eens supermarktjes in de supermarkt, met aangrenzend een klein marktje –> bijgevolg moet je dus de juiste kassa weten te vinden). En weten jullie wat? We vonden groenten en fruit! 😀 Aan werknemers in de supermarkt is er duidelijk geen tekort. Per kassa vind je gemiddeld drie werknemers terug (eentje scant, eentje kijkt de rekening na en eentje pakt in).

Verder kunnen we jullie meedelen dat de familie Sallie zich blijft uitbreiden. Twee grote gekko’s kwamen we tegen in de tuin (we vragen ons af hoelang het zal duren voordat ze ons een bezoekje komen brengen om mee te genieten van ons heerlijk eten :-p).

Op reis gaan naar Suriname staat gelijk aan een halve valies EHBO-spullen (veiligheid boven alles!). Vandaag konden we voor het eerst in actie schieten met deze koffer (buiten de muggenzalf gerekend natuurlijk ;-)). Toen Lore ijverig aan het afdrogen was, sneed ze in haar duim. Na even zoeken in de twee grote zakken vonden we het nodige rescue-materiaal. Het eerste wondje werd een feit, hoera (toch niet voor niets zo’n hele EHBO-koffer mee :-p)!

Regenachtige groetjes uit het warme Paramaribo (lekker tropisch weertje hier ;-))!

2 gedachten over “Rainy day

  1. he ergotjes
    we staan er stom van dat de eerste gewonde glenn niet is !! hopelijk valt het mee voor lore haar vinger , dat deze niet moet geamputeerd worden !! zal wel niet zijn he grapje. wel opletten geblazen dat glenn niet van zijn stokje valt bij het zien v.d wonde of bloed ( zit namelijk in de familie) hahahaha
    echt fijn om jullie blog te volgen blijf ervoor gaan jullie zijn toppertjes

    groeten uit Belgium rony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *