Onze reis naar Nîmes

Eindelijk is het zover, we vertrekken op avontuur.  Om vijf uur ’s morgens ging onze wekker al af en vertrokken we richting Brussel- Zuid. Na het afscheid van de ouders van Yolien begonnen we aan onze reis via TGV. We waren goed op tijd in het station en konden dus gemakkelijk onze bagage kwijt in de rekken van de trein. Na een laatste zwaai vertrok onze trein richting het Zuiden.

Aangekomen in Lyon stond onze trein stil wegens een elektriciteitspanne in de bovenleidingen, lap ! Een uur vertraging. Hierdoor misten we bijna onze aansluiting naar de volgende tgv, STRESS !!

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig konden we deze nog net halen en bereikten we zonder te veel problemen Nîmes. Na een hoop gesleur met de valiezen kwamen we aan bij onze studio, de eigenaars stonden ons al op te wachten. We kregen een warm welkom en een rondleiding, verder kregen we ook wat uitleg over de stad en een plannetje, wat zeer mooi meegenomen was.

Het enige wat we wilden doen op dit moment is op bed gaan liggen, maar we verzamelden al onze moed om toch nog even naar de winkel te gaan, morgen is het tenslotte zondag. We kochten lekkere spulletjes en maakten een lekkere maaltijd. Hierna ontspanden we nog even met een toffe serie en kropen uitgeteld in bed.

Slaapwel allemaal !

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.