Aankomst in Esbjerg, Denemarken oktober 2023

Hallo iedereen,

Ik ben Anke. Een 23 jarige student die momenteel haar internationalisering uitvoert in Esbjerg, Denemarken.

Op vrijdag 9 oktober kwam ik toe in denemarken met de auto. Om even aan de omgeving te wennen maakte ik vrijdag gebruik van een rustdagje. Tijdens het weekend bracht ik een bezoekje aan een oud viking dorp in ribe op 45min van mijn verblijfsplaats. Alsook spendeerde ik een dag in legoland gelegen op 50min van mijn verblijfsplaats.

Vandaag, maandag 9 oktober begon ik aan mijn 1e stage dag in het ETAC Rehabilitationcenter. Mijn stageplaats is gelegen op ongeveer 15min stappen van mijn verblijfsplaats. Op mijn eerste dag kreeg ik heel wat informatie en indrukken binnen. Die moeten allemaal nog een beetje verder verwerkt worden doorheen de volgende dagen. Deze bestaan aowel uit de typische eerste stagedag indrukken alsook het horen van een andere taal en een andere manier van omgang met hun participanten dan in Belgiƫ.

Mijn eerste indruk geeft mij een gevoel van rust in het center. Een behandeling waarbij de mens centraal staat en gebruik word gemaakt van natuur, beweging, sociaalcontact, sensorische integratie en vele andere dingen om zo menscentraal mogelijk te werken.

Hopelijk tot binnenkort met een kleine update over mijn stage en mijn avonturen tijdens mijn verder verblijf.

Anke x