Een kleine handeling een grote invloed

Hej allesammen (Hallo iedereen),

Na een succesvolle eerste week en weekend in de natuur begon ik deze week met veel energie. Op maandag voerde ik mijn eerste individuele interventie uit bij een cliënt met vergevorderde multiple sclerose.
Aan de hand van aanpassingen en het helpen bij de handelingen was de cliënt in staat om zijn naam voor de eerste keer in 5jaar fysiek op papier te schrijven. Dit gaf mijzelf persoonlijk een gevoel dat dit de reden is waarom ik koos voor egrotherapie. Het helpen bij het bieden van deze geluksmomenten. Vandaag (2dagen later) vertelde de cliënt mij dat hij het papier op de frigo heeft laten ophangen en telkens wanneer er iemand van het extrene zorgpersoneel of iemand van het centrum hem gaat halen in zijn appartement boven het centrum dat hij deze met volle trots toont. Zo zie je maar dat je als persoon kan helpen met iets dat zeer klein is en voor vele een dagelijkse gewoonte is een grote trots en energie opwekt voor de persoon in questie.

Hierdoor kan ik trots zeggen dat ik met een voldaan gevoel de rest van de week in ga. Bewuste zijnde wat je met en kleine actie allemaal teweeg kan brengen bij een ander.

Vi ses snart (tot binnenkort).