Hard working girls

6e week… vollenbak therapie geven 🙂 Niets veel nieuws ten opzichte van vorige week. We blijven therapie geven aan onze respectievelijke kindjes. Samrawit mocht woensdag helemaal alleen een groep leiden en Aurélie mocht gewoon kijken en helpen als sommige kindjes moeilijk konden volgen. Ze heeft de hoofdletters G en Q aan de kindjes aangeleerd door gebruik te maken van playdough. Dit wordt hier vaak gebruikt en ze koken die zelf met water, olie, bloem en kleurstof.

Om jullie een beeld te geven over hoe dat een werkdag bij ons eruit ziet, is dit onze woensdag (één van de drukste dagen)

In de voormiddag hebben we een meeting met de directrice en het hele team (therapeuten en leerkrachten). Hier wordt de belangrijke gebeurtenissen van de dag besproken. Hierna hebben we een typing group in het computer lokaal, individuele therapieën, fine motor groups, writing groups, sensory motor groups. Om 13u20 hebben we pauze. Dit is ook het moment waar de kleine kinderen (tot en met grade 3) naar huis gaan. Wij zijn in de namiddag dus enkel bezig met de oudere kinderen die tot 14u40 blijven. Daarna hebben we vaak meetings, administratief werk en besprekingen met onze stagementoren.

Deze week is onze eerste week waar we 5 dagen moeten werken. Dit komt doordat onze laatste stageweek een korte 3 dagen week is. 20 en 21 maart zijn Nationale feestdagen in Zuid-Afrika (Human Rights Day) en is alles gesloten.

Aangzien we geen krokus vakantie hebben gehad, voelen we de vermoeidheid sneller opkomen. We zijn blij als het weekend dichterbij komt om langer te kunnen uitslapen. Dit weekend hebben we geen speciale plannen. We gaan morgen na school een wine farm bezoeken (Groot Constantia). Zaterdag gaan we shoppen. Yipiiee 🙂

Tot binnenkort

Groetjes