Le voyage

Op zondag 3 februiari ben ik vanuit Machelen naar Lille gereisd met de auto, samen met mijn mama en mijn stiefvader. We zijn vertrokken rond 14 uur. De rit duurde anderhalf uur en leek snel voorbij te gaan.

We kwamen eerst aan in mijn verblijf “Neoresid Lille-Lambret”. Daar hebben we mijn kamer bezocht en mijn spullen opgeruimd. Daarna hebben we samen de buurt bezocht. Ik bevind mij op ongeveer 4 kilometer van het centrum, dat met openbaar vervoer bereikbaar is.

Vervolgens zijn we samen naar het ziekenhuis waar ik stage loop gestapt. Die bevindt zich op 10 min wandelafstand van mijn verblijf. Het ziekenhuis heet ‘Hôpital Pierre Swynghedauw’. Ik heb al gekeken waar ik maandagmorgend mij moet aanmelden en wat er zich in de buurt van het ziekenhuis bevindt. De dienst van ergotherapie heb ik nog niet kunnen bezoeken, want er is uiteraard gaan revalidatie in het weekend.

Daarna zijn we terug naar mijn verblijf gegaan om daar weer de auto te nemen om naar het centrum te gaan. We hebben daar een beetje gewandeld en ’s avonds zijn we in een restaurant gaan eten dichtbij de ‘Vieille Bourse de Lille’. Na het eten zijn we terug naar mijn verblijf gegaan en daar was het tijd om afscheid te nemen.

Ik ben alvast zeer zenuwachtig om eraan te beginnen en ik heb zeker er een goed gevoel bij! 🙂