Lapland is coming!

Hei!

Deze week verliep iets anders dan gepland! Zondag begon Suzan last te krijgen van haar buik, en maandag was het helemaal niet beter. Thuis blijven was dus de boodschap! Ellen vroeg aan Tarja wat we precies moesten doen, zij vertelde dat er gebeld moest worden om alles te laten controleren. Maar dat was buiten de vakantie van de dokters gerekend! Suzan moest dus ’s avonds naar het ziekenhuis om te achterhalen wat er aan de hand was aangezien er geen dokter beschikbaar waren. Gelukkig hebben we daar niet te lang moeten wachten! Op een uurtje tijd konden we het ziekenhuis al verlaten en naar de apotheker gaan voor de antibiotica. Al bij al nog snel opgelost dus! Vanaf donderdag kan Suzan ook terug naar stage gaan.

Op stage heeft Ellen ons spel uitgelegd en al verschillende keren gespeeld met patiënten. Zowel de patiënten en mentoren waren heel enthousiast. Goed gedaan van ons dus! Verder liep alles zijn gewone gangetje, ’s ochtends opgepikt worden en ’s avonds opnieuw afgezet. Samen met de Antwerpse jongens in de auto.

Na deze week hebben we een weekje vakantie! Op maandag vertrekken we met de bus voor een rit van 1123 km naar Lapland. We zullen Rovaniemi bezoeken waar de échte kerstman woont! En nadien verder rijden naar Saariselkä waar we een week zullen verblijven. We verblijven in een cottage met 2 Italiaanse meisjes, en Amerikaanse en een Mexicaanse.

Verder gaan we ook zorgen dat we kunnen gaan skiën en onze husky ride ligt al vast! Laat die vakantie maar komen. Normaal gezien hebben we daar bereik met onze gsm. En indien het echt nodig is kunnen we internet gebruiken. Maar jullie updaten we allemaal na onze trip met foto’s en verhalen!

Hier is alvast een site met webcams te zien voor degenen die geïnteresseerd zijn! Wij komen er in ieder geval al van in de stemming!
http://skyview.fi/panorama/532993071fa7d0db02f1df08

Laat ons hopen dat we het geluk hebben om het noorderlicht te zien! Na onze vakantie hebben we nog 2 weken stage. En dan kunnen we eindelijk meer tijd nemen om de toeristische zaken hier in de buurt te verkennen.

Groetjes van ons!

Dit bericht is geplaatst in Aankondigingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *