Wat een avontuur!

Wat een avontuur waren deze 9 weken. Ik denk dat ik voor ons beide kan spreken dat Artis Includum een plaats in ons hartje heeft gekregen. Zaterdag, onze laatste stage dag was met een dubbel gevoel. Een blij gevoel want we kunnen terug naar haar huis maar ook een verdrietig gevoel want het moment van afscheid naderde. We hebben afscheid genomen met een etentje waar ook de nodige traantjes zijn gevloeid. Onze mentoren zouden onze mentoren niet zijn als ze ons met lege handen naar huis laten gaan. Ze hebben een persoonlijke PODD kaart gemaakt een een doos met typische Kroatische chocolade gegeven. Jammer genoeg lukt het niet om hier een foto van te posten 🙁 De foto’s bevatten teveel pixels…

We gaan de mensen Artis Includum enorm missen. Ze hebben ons zoveel bijgeleerd op professioneel vlak maar ook op persoonlijk vlak zijn we gegroeid. We zijn hun zo dankbaar dat we, ondanks COVID-19, hier onze buitenlandse ervaring mogen beleven. We hopen in de toekomst zeker terug te keren naar hun of wie weet komen zij ooit naar België :D.

Ik raad iedereen aan om naar Zagreb te gaan. Niet alleen Leer je veel bij op professioneel vlak maar het voelt er echt aan als een “second home”.

Met deze sluit ik deze blog af!

het was een “ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE!”