Overzicht stageweek 2

Assessmentdag

Deze week hebben wij een assessment mee mogen volgen, dit was voor ons natuurlijk zeer interessant omdat deze door ons niet gekend was. Namelijk het SIPT-assessment (Sensory Integration and Praxis test). We hebben deze in de loop van de week zelf eens uitgetest en op elkaar geprobeerd. Deze gaan wij helaas zelf niet kunnen afnemen bij de kinderen omdat je hier een certificaat voor moet hebben.

Therapieën

Er wordt nog steeds veel geobserveerd maar merken wel dat we al meer betrokken worden tijdens een therapiesessie, de kindjes maken meer contact met ons en we mogen ook zelf al wat uitproberen of een handje helpen.
Op het einde van de week mochten we zelf eens het heft in handen nemen en zo konden we ervaren hoe het is om met de kindjes te werken. Het was een fijne ervaring, smaakt zeker naar meer…

Uitstap

Natuurlijk blijven we na de stageweek niet thuis in ons appartementjes zitten. We gingen op stap en hebben enkele museums bezocht, namelijk het Museum of broken relationships en het illusie museum.

In de week zijn we ook het groen gaan opzoeken om helemaal tot rust te komen maar ook om van het zeer goede weer te genieten! Het welbekende Maksimir Park in Zagreb is een zeer groot en fenomenaal park midden in de drukke stad en het heeft ook zijn persoonlijke ZOO! Dit konden we natuurlijk niet laten om eens een kijkje te gaan nemen.

Op het einde van deze dag zijn we ook langs geweest bij het welbekende BURGER FESTIVAL hier in Zagreb. Dit vindt elk jaar plaats en is gekend voor de heerlijke burgers, van de burgers zelf hebben we geen foto’s maar wel van de locatie!

Het is dus duidelijk dat we die dag wel wat kilometers in de benen hadden! 😀

Notie: alles is zeer makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer (tram, bus) of zelfs te voet! 

Hier een paar sfeerbeelden:

Maksimir Park (maar het begin)

Funny moment captured…        Hier zie je een mooie baby zebra, how adorable!

Geen beschrijving beschikbaar.

Het welbekende BURGER FESTIVAL.