Hoog bezoek

Hallo hallo!

Terwijl Lotte en Lara hun laatste dagje in Krakau doorbrachten, waren Yentl en Wout al vroeg uit de veren. Maandag kwam mevrouw De Wachter en haar partner op bezoek in het centrum. We gaven hen een rondleiding binnen en buiten het centrum. We zaten ook even samen om te brainstormen over therapieën en welke aanpakken we konden gebruiken. Daarna gingen we terug aan het werk met de kinderen. Vanaf deze week zijn er ook Poolse studenten aanwezig, dit maakt het soms heel druk in het therapielokaal. Ze zullen telkens van maandag tot woensdag ons vergezellen en dit gedurende 6 weken. In de late avond kwamen Lotte en Lara terug om de volgende dag er met z’n vieren in te vliegen.

Dinsdagmorgen verliep zoals elke andere dag. In de middag wachtten we mevrouw De Koker en meneer Vercruysse op en aten we samen. Daarna maakten ze kennis met de kinderen en kregen ze een uitgebreide rondleiding in het centrum. Ook onze spullen voor onze praktijkuitwerking van onze bachelorproef reisden met hen mee. We hadden een meeting over onze bachelorproef en hoe we te werk moeten gaan. We sloten de dag af met een etentje in de plaatselijke pizzeria van Jaszkotle.
Woensdag stond mevrouw De Koker om half acht klaar om ondergedompeld te worden in de magische wereld van het centrum. Ze hielp ons met Shantalamassage, Sherborne, sensorische integratie en begeleiding van de ADL taken (voor leken: activiteiten van het dagelijkse leven zoals wassen, eten, tanden poetsen, …). We kregen ook de taak onze wijsheid over de massage en Sherborne te delen met de studenten die op dat moment aanwezig waren. Na afscheid genomen te hebben van de docenten

Donderdag en vrijdag waren we alle twee wat ziekjes. We waren van plan om ook zaterdag werken, maar besloten vervroegd in weekend te gaan zodat we de kinderen niet nog meer ziek konden maken.

Vrijdagavond namen we afscheid van Lara en Wout aangezien hun stageavontuur er op zat, op de plaats waar het allemaal begon: De Pizza Hut. We missen jullie nu al!!

Zaterdag en zondag hadden we een luie dag aangezien we beide niet op en top zijn. Hopelijk betert het snel. We werkte voor onze rapportering en bachelorproef. Na al dat hard labeur verwenden we ons zelf met top maaltijd: Croque monsieur. Zondagnamiddag brachten we de dag door in Wroclavia, het shopping center. We namen de hobbelige Anita bus terug richtig Jaszkotle!

Ciaokes, byekes XOXO