De tijd vliegt!

Hallo lieve lezers,

Week 6 gaat van start en het is onze laatste week alleen, want zaterdag komen Yasmine en Coline ons vergezellen. We hebben 2 korte werkweken achter de rug, Yentl haar ouders en vriend kwamen langs, ook de vriend van Lotte reisde naar Wroclaw. Het was een leuk weerzien en het gaf ons een boost om de laatste maand in te gaan. We toonden hen de hotspots van de stad als echte gidsen. Dit zijn we nu echter wel al na hier 5 weken te zitten!

Tijdens de therapieën lieten we onze creativiteit de vrije loop gaan, we bouwden parcours om grove motoriek te stimuleren. Met Pasen in het vooruitzicht maakten de kindjes enkele knutselwerkjes om in de sfeer te komen en stelden we deze tentoon in de gang. Verder maakten we puzzels, rijgden we parels, oefenden we met steekparels, exploreerden ze de zelfgemaakte sensorische flessen en tekenden we er op los.

In tussentijd maakten we ook tijd voor onze bachelorproef. We observeerden het gedrag van de kinderen op het moment dat ze in hun bed liggen zonder te slapen. Nu kijken we welke materialen en speelgoed we kunnen aanbieden waarmee ze individueel mee aan de slag kunnen gaan. Daarnaast zoeken we ook naar aanpassingen die we kunnen maken in de omgeving om het spelmoment structuur te geven en appèlwaarde (aka aantrekkelijkheid) te verhogen.

Deze week sloten we af met een verwenweekendje met manicure en wellness! Wat hebben we er van genoten! Nu hopen dat onze nagellak niet te snel verdwijnt.

Veel liefs,
Yentl en Lotte