De reis

Dag allemaal, wij zijn Lore, Sari en Alessia.

Wij zitten momenteel in het mooie, zonnige Malta gedurende twee maand. Wij vertrokken op 26 januari richting Malta vanuit Zaventem, met een overstap in Frankfurt. Wij verblijven met z’n drieën in een appartement in Haz-Zabbar op een 30-tal minuten van onze stageplaatsen.

Sari en Alessia lopen stage in St. Vincent De Paul Residence. Dit is een zorginstelling voor mensen, waar residentiële zorg, verpleging en medische hulp geboden worden. Het richt zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners door aangepaste zorg en ondersteuning.

Lore loopt stage in het Mater Dei ziekenhuis, op de afdeling handrevalidatie. Dit is het belangrijkste en enigste publieke ziekenhuis op Malta, dat gelegen is in Msida. Het ziekenhuis is gelegen naast de universiteit waar wij reeds op rondleiding zijn mogen gaan. Wij delen graag enkele beelden hieronder van de leslokalen en het prachtige universiteit. Wij verplaatsen ons naar onze stageplaats met de bus. Helaas is fietsen hier niet echt een ding. Dat is best wel gevaarlijk.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie mee te nemen op ons avontuur! Groetjes Lore, Sari en Alessia 🙂