Mardi Gras

Hey iedereen,

Week vijf zit er nog niet helemaal op, maar hier toch al een blogberichtje van ons. Het was al een bewogen eerste deel van de week.

Zo mochten we maandag, op stage, meehelpen aan de voorbereidingen voor Mardi Gras, een soort Carnaval. Drie uur lang werden we pannenkoekenbaksters van dienst. We bakten meer dan 100 pannenkoeken en nog leek er geen einde te komen aan ons deeg. Nadat we er dinsdagochtend opnieuw invlogen, konden we alle leerlingen van pannenkoeken voorzien.

Voor Mardi Gras mochten alle kinderen zich verkleden, en ook wij ontsnapten er niet aan. Zo kregen we van een familielied traditionele Senegalese kleding aangeboden voor deze speciale dag. Onze kleding viel in goede aard op onze stage, zo wou iedereen foto’s met ons en was er geen gebrek aan complimentjes. Onze stagedag, gevuld met spelletjes, muziek en lekker eten, was voorbij voordat we het wisten. Misschien lag dit ook wel aan het feit dat onze dag, nadat onze directrice nogal last minute besliste, plots gedaan was om 13 uur.

Woensdag hadden we tussentijdse evaluatie. Deze was voor ons beide zeer positief. We gaan dan ook met goede moed onze laatste drie weken stage tegemoet.

Onverwacht kregen we vandaag te horen dat we morgen thuis mogen blijven, omdat het voor ons onmogelijk wordt om morgen op onze stageplaats te geraken. Ben je benieuwd naar wat er staat te gebeuren? Neem dan zondagavond zeker een kijkje op onze blog!

Groetjes van de overenthousiaste Anneleen en Ellen!