Culturele ervaring

Een kleine samenvatting van de afgelopen weken in enkele foto’s.

Het weekendje naar Bern was een van de hoogtepunten. Samen met mijn huisgenoot en enkele andere vrienden reisden we af naar de stad Bern die hier als hoofdstad wordt genoemd ook al heeft Zwitserland geen officiƫle hoofdstand. Een kleine tip als je naar Zwitserland komt: begin hier niet over het is een gevoelig onderwerp en wekt discussies op.

We gingen dit weekend dus naar Bern om een concert te volgen. Het was een alternatief rock concert in een soort verlaten huis. De artiest was een goede vriend van iemand dat ik hier had leren kennen, dus gingen we na het concert nog iets drinken. We sliepen bij de beste vriend van mijn huisgenoot waar de dag bij afsloot om 4uur na een heel gezellig en lang gesprek. In de ochtend kwam iedereen nog eens samen voor een lekkere brunch waarna we de stad introkken. De stad is werkelijk prachtig en zeer authentiek, de oude gebouwen zijn ook zeer intact gebleven. We maakten een lange tocht en bezochten heel wat plekken. Deze groep vrienden (Silas, Armin, Freddy en Tanun) woonden allemaal hier en weten dus de goede plekken. Het is een erg oude stad waar zeer veel jongen mensen wonen aangezien het een van de steden is waar de grote universiteiten zijn.

We sloten uiteindelijk de dag af met de beste falafel pita die ik ooit heb gegeten. En zo is deze blog weeral afgesloten.