Vierde en laatste week

Deze week heb ik mijn laatste week stage ingezet. Ik heb nog geobserveerd, mee deelgenomen aan therapieën en therapieën overgenomen. Uiteindelijk was het tijd om afscheid te nemen, wat moeilijk was aangezien dit zo’n tof team is en ik goed overeenkom met iedereen van het team!

Het voorlaatste en laatste weekend besloot ik om nog wat plekken te bezoeken. Zo ben ik naar het Maksimir  Zoo gegaan, dit is een kleine maar heel toffe zoo. Jammer genoeg waren er veel dieren in ‘winterslaap’ waardoor ze niet buiten komen in dit koud weer. Daarna ben ik naar het Maksimir park gegaan voor een mooie wandeling in de natuur.

Het laatste weekend heb ik het stadje Samobor bezocht. Dit stadje ligt ongeveer 40 minuten rijden van Zagreb. Op een kwartiertje stappen liggen er ruïnes van een kasteel, waar je ook mooie uitzichten hebt over het stadje. Dus zeker de moeite waard! En in februari is het hier carnaval, met een kermis, kraampjes en optredens!

Dat was het dan! Het einde van mijn internationale avontuur, veel ontdekt, veel geleerd en veel plezier gehad! Het is een ervaring die ik niet snel ga vergeten!

Doviđenja,

Jitske