Overzicht stageweek 1

De eerste stage week zit erop!
In het begin van de week was het wat zoeken maar dankzij onze mentoren voelen we ons hier enorm thuis. Het zijn super vriendelijke mensen, ze hebben ons met open armen ontvangen.
Niet alleen hebben onze stagementoren ons met open armen ontvangen maar ook de twee begeleidingshonden hebben ons hartje gestolen! Deze beuren niet alleen de dagen van de kinderen op maar ook die van ons. Ze zijn ook heel enthousiast naar ons toe, ze vinden het fijn dat we zo gemotiveerd zijn. Al zeggen ze zelf dat wij Belgische studenten meer gemotiveerd zijn dan hun studenten.
Stageplaats
De therapiezaal is een appel voor het oog, het zuigt je mee naar binnen en nodigt je echt uit om te spelen/te ontdekken. Zelf wij studenten voelen ons terug kinds!
Het biedt zeer veel materiaal aan en heeft zeer veel mogelijkheden = SUPER.
Weekend
Zelf op onze vrije dagen kunnen we er niet weg blijven. Vandaag hebben we mee gedaan aan filmpjes die binnen enkele dagen op hun pagina komen te staan. (IG: @artis_includum en ook op FB)
Onze mentoren stelden ons dit voor en hebben dit met alle plezier gedaan. Desondanks dit buiten onze comfortzone was, hebben we ons rot geamuseerd en veel gelachen!
We will keep you updated (als we nog niet opgegeten zijn door de muggen hier)…
Enkele sfeerfoto’s:
Funny videos of our dogs (to the rescue):