De volgende reis is begonnen

Hey allemaal,

Zoals jullie weten zijn we maandag thuis gekomen. Die avond zijn we met vrienden iets gaan drinken. Dinsdag hebben we wat werk ingehaald en hebben we een kampvuur gehouden in de tuin van de huidige familie. Dit om al afscheid te nemen van al deze fantastische personen. We hebben ook nog eens gekookt: kip in de oven met appelmoes en frietjes op Belgische wijze. Woensdag konden we eindelijk bij onze mentor onze laatste evaluatie afhalen. Deze was nog goed verlopen. Daarna zijn we naar ons eerste gastgezin vertrokken om van hen ook afscheid te nemen. Het was onze laatste dag in Antsirabe dus moesten we ervan profiteren dat we wat tijd hadden om dag te zeggen. We hebben er nog een mooie avond van gemaakt. 🙂 

De dag erna zijn we vroeg opgestaan om tijdig te kunnen vertrekken naar Tana. We moesten namelijk verschillende mensen gaan oppikken. De familie van onze chauffeur gaat mee en de kleine zus van Era ook. Nu zijn we plots met 10 personen op vakantie, waarvan 3 kinderen. Een hele andere belevenis dus. Hier enkele foto’s van het landschap.

mor_2015-03-26-17-36-26
Even een probeerseltje om te laten zien dat we echt tijd teveel hebben onderweg 😉

IMG_20150326_173317 IMG_20150326_173328

Ondertussen zijn we aangekomen in Moramanga. Hier verblijven we bij een vriendin van Nirina. Het is een heel groot huis met douche ( met warm water), nu dus volop genieten van nachtje in een heerlijk donzig bed.

IMG_20150326_194945

Slaapzacht allemaal, Matory tsar

 

2 gedachten over “De volgende reis is begonnen”

  1. Hey meisjes, ja de periode van afscheid nemen is begonnen, niet eenvoudig zeker na alles wat jullie hebben meegemaakt en het fijne onthaal dat die mensen jullie gegeven hebben!!! Geniet er nog maar van want binnen een weekje zitten jullie op het vliegtuig!!!

  2. Ik denk dat het afscheid moeilijk moet geweest zijn. Maar jullie kunnen toch nog contact met deze nieuwe en geweldige vrienden houden. Ontdek nu Tana maar en geniet er nog van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *