WEEK 1: 19/01-26/01

19 Januari

Na een rondleiding en kennismaking in Vista Nova trokken we samen met onze stagementor naar het strand ‘Muizenberg’. Dit strand staat bekend om zijn golven en gekeurde huisjes. Jammer genoeg is Zuid-Afrika geen veilig land, dus spullen achterlaten om een duik te nemen is helaas een risico. Indien je toch spullen bij je hebt moet je steeds aan anderen vragen om op je spullen te letten. Verder moet je ook oppassen voor haaien, maar de shark-spotters zijn er niet voor niets. Voor de rest was het een verfrissende duik en een leuk moment om te ontspannen.

20 Januari

Na een duik in het zwembad, was het s’avonds tijd voor wat quality time met de fam. Samen gingen we naar Waterfront, het toeristische havencentrum van Kaapstad. Naast de grote shoppingmall, kan je genieten van een drankje, met achtergrond muziek van straatartiesten. Daarnaast is het uitzicht op Table Moutain en Lion Head ook niet mis.

               

21 Januari

Vandaag zijn we met plus-papa en zusje Aaliyah op tour gegaan rond de kust van Kaapstad. We reden langs Hout Bay, waar we zelfs even gingen zwemmen (of toch een poging tot was het water was ijskoud lol), Llandudno en Camps Bay.

24 Januari

Na een lange stagedag was het tijd voor een namiddag naar het strand. We gingen naar Llandudno, een privé strand, om te bronzeren en nog een poging in het ijskoude water te wagen. De UV kan in Zuid-Afrika oplopen tot wel 13, dus insmeren is de boodschap! Eenmaal de tanlines zichtbaar waren, trokken we weer naar Waterfront voor een lekkere cocktail en een hapje bij de mooiste zonsondergang EVER.