Voorlaatste week in Madrid

Dag iedereen
Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een blog geschreven heb.
Ik heb het heel druk gehad met stage, les, op vakantie gaan enz.. en ik zal jullie even meenemen in wat ik de voorbije weken gedaan heb.
Ik heb dus nog drie weken stage gelopen op het IRF. Ik heb me hierbij bezig gehouden met MAPS-therapie, spiegeltherapie, mental practice, het stimuleren van sensibiliteit alsook heel veel mobilisatie en tonusverlagende oefeningen uitvoeren.
Ik heb daarnaast ook meegezwommen bij de watertherapie, super leuk dus!!
Ik heb patiënten mogen leren hoe ze transfers moeten uitvoeren van rolstoel naar toilet, bed, zetel enzovoort. Al bij al was het dus zeer leerrijk. Als laatste heb ik ook voor het eerst mogen gebruik maken van robotica bij de revalidatie. Een patiënt met weinig functiemogelijkheden in zijn hand werd namelijk met zijn arm/ hand in een robot geplaatst, waarbij hij een computerspel moest voltooien. Het werkte zeer motiverend en je zag duidelijk dat door deze motivatie, de cliënt toch wel meer mogelijkheden toonden dan anders. Tijdens de weekenden was het gelukkig goed weer en was er tijd voor leuke uitstapjes naar Retiro park,

Geen beschrijving beschikbaar.

Caso de campo

Geen beschrijving beschikbaar.Segovia en zoveel meer.
Ook was het natuurlijk weer tijd voor te feesten!!
Geen beschrijving beschikbaar.

Ik heb bijvoorbeeld meegedaan aan een Pubcrawl waar ik super leuke mensen heb ontmoet!! Na mijn stage had ik een week vakantie, tijd voor IBIZA!!
Geen beschrijving beschikbaar.

(hahaha oeps dit petje is niet van mij maar vond het wel iconic)

Geen beschrijving beschikbaar.

Het weer zat alweer mee en we hebben een auto gehuurd, leuke stranden, uitzichten, barretjes en zoveel meer bezocht.

Geen beschrijving beschikbaar.

Dit weekend hou ik me vooral bezig met het studeren voor mijn Spaanse examen. Maandag heb ik namelijk schriftelijk examen en dinsdag mondeling, so wish me luck!!
Volgende week zit het er jammer genoeg alweer op :((( maar daar gaan we nu nog niet te veel aan denken!
Tot volgende week!
Kus Saar