Zevende week in Madrid

Ik weet dat het alweer woensdag is en ik dus wat laat ben met mijn wekelijkse blog, maar ik heb een goed excuus! Ik ben jammer genoeg terug ziek.. Voor ik hier verder op in ga zal ik jullie eerst wat vertellen over de voorbije week.
Maandag ben ik samen met mijn vrienden naar het Royal Paleis geweest hier in Madrid. Voor studenten is dit de helft goedkoper, maar 6 euro inkom. Zeker de moeite waard! Het is prachtig daarbinnen en buiten.

Geen beschrijving beschikbaar.

In de avond gingen we samen naar een feestje genaamd ‘fucking monday’. Het is een internationaal feestje dat wekelijks plaatsvindt voor en door Erasmusstudenten! Party!!
Dinsdag was het lestijd. Gelukkig startte deze uitzonderlijk pas om 10u30 en kon ik dus wat uitslapen. Mijn vrienden gingen toen terug naar België en ik naar de les. We hadden we het vak Transmedia Narrative. Dit voor de laatste keer al. We moesten een object meenemen dat van betekenis was voor ons en uitleggen waarom. We hebben ook leuke plekjes besproken in Madrid. Omdat het de laatste les was hebben we hierna een kleine picknick gedaan samen met de Spaanse studenten. Gezellig!
Woensdag hadden we normaal gezien het vak ACAI, maar een familielid van onze docent was overleden waardoor we een vrije dag hadden. Ik heb deze dag vooral in het park gespendeerd, waar ik rustig een boek las.
Donderdag hadden we onze laatste les Gammification, waarbij we ons zelfgemaakte liedje moesten laten horen alsook kregen we punten op ons dansen.
Vrijdag zijn mijn medestudenten een school gaan bezoeken waar ze zullen stagelopen, maar aangezien ik zal stagelopen in het revalidatieziekenhuis, moest ik niet mee. In de avond zijn we nog eens samen naar Tupperware geweest.

Geen beschrijving beschikbaar.

Zaterdag begon ik me terug ziek te voelen, ik had verschrikkelijk veel keelpijn, hoofdpijn, buikpijn en koorts. Ik heb het weekend dus gespendeerd aan rusten in de hoop dat ik me beter zou voelen voor stage. Maandag vertrok ik dan om half 9 naar stage in het IRF La Salle, dit is aan de school zelf. Hier zou ik vooral stage lopen in de neurologie/ trauma afdeling, interessant! Ik werd heel goed ontvangen, mijn stagementor was zelf op Erasmus geweest vroeger en begreep dan ook wat een stress dit met zich mee kon brengen. Ze sprak met mij in het Engels en met de cliënten in het Spaans. Als ik iets niet begrepen had of niet wist wou ze dit steeds in het Engels voor mij uitleggen. Super lieve vrouw dus! Na een paar uur voelde ik me jammer genoeg weer super slecht, mijn keelpijn was weer sterk verergerd en ook mijn lichaamstemperatuur was verhoogd. Mijn stagementor zei dat ik best naar huis ging en naar ‘de centro de salut’ ging. Ik ben hier langsgeweest en het ging allemaal super vlot. Mijn dokter heeft me medicijnen voorgeschreven en een ziektebriefje voor stage, allemaal gratis. Mijn keelpijn is door de antibiotica alweer wat beter, maar ik ga toch nog wat daagjes nodig hebben om uit te zieken. Mijn volgende vlog zal dus niet zo interessant zijn geloof ik..
Anyway, ik schrijf jullie volgende week wel weer, hopelijk met wat meer nieuws over mijn stageplek!
Kus, Saar