Terugkomst België

Dag allemaal
Ondertussen ben ik al ongeveer een weekje terug in België en ik moet zeggen dat het toch wel wennen was!!
Afscheid nemen van mijn kotgenoten en vrienden in Madrid was ongelooflijk zwaar. Ik ga de mensen en het leven daar ontzettend missen!
Geen beschrijving beschikbaar.

Dit is een foto van bij mijn afscheidsfeestje 🙂

Geen beschrijving beschikbaar.

Hier moest ik mijn kotgenoot troosten omdat ze aan het wenen was doordat ik weg ging gaan. Ik kan niet beschrijven hoe close je wordt met deze mensen en hoe hard je ze als familie gaat beschouwen. Onderschat dus zeker niet hoe het gaat voelen om weer afscheid van ze te nemen.
Bij terugkomst in België, ging alles in eerste instantie vlot. Ik was blij mijn ouders, broer, zus, honden en vrienden terug te zien.
Zondagavond daarentegen kreeg ik toch even een realitycheck. Maandag moesten veel deadlines gehaald worden en moest ik terug naar school in België. Dinsdag moest ik al direct terug op stage gaan. Het leven in Madrid was zoveel rustiger, met veel minder stress, dat ik toch even heel verdrietig was zondag.
Mijn eerste dagen stage hier in België waren dan toch goed meegevallen, maar ik ben zeker dat mijn daagjes in Madrid nog lang in mijn hoofd zullen spoken.
Madrid, je wordt gemist, hopelijk tot snel!!
Bedankt iedereen voor mijn blog te lezen.
Kus, Saar.