Week 4 en 5

Dag iedereen! We zijn weer terug en nee hoor, we zijn jullie niet vergeten! We hebben besloten om, om de 2 weken een blogupdate te plaatsen i.p.v. 2 keer per week. Dit omwille van de vele loadsheddings en wifi problemen die we ervaren. Bovendien posten we beiden ook op onze Instagrampagina’s.

De derde stageweek was een wat ‘rustigere’ week, dit doordat vele ergotherapeuten en kinderen ziek waren. Dit betekende dat vele individuele- en groepstherapieën afgelast waren. Wel zijn we deze week begonnen met het geven van individuele therapieën aan onze volgcliënten. Woensdagavond hebben we genoten van onze eerste braai, lekker! :p Donderdagvoormiddag hadden we online les. In de namiddag is Mauro samen met enkele andere studenten naar Clifton gegaan. Conclusie, het water is KOUD! 😮

 

Voordat we het beseften begonnen we al aan onze vierde stageweek, wat vliegt de tijd voorbij! We merken beiden dat we steeds meer onze draai beginnen te vinden op onze stage, dat is fijn. Deze week hebben we ons volledig gefocust op het geven van onze individuele therapieën en het ondersteunen van de groepstherapieën. Maandagavond ben ik (Virginie) samen met Catherine en een andere studente naar een kunstschaatswedstrijd gaan kijken, prachtig! Dinsdagavond zijn we samen met 2 medewerkers van Odisee die zich bezighouden met de dienst internationalisering en een andere Odisee studente gaan eten in Marco’s African Place. Dit is een typisch Afrikaans restaurant nabij Bo-Kaap, ambiance verzekerd! 😉 Bijkomend hebben dezen woensdag onze stageplaats bezocht en zetten ze hun reis verder naar Port Elizabeth. Vrijdag hadden we een stagevrije dag dat we besteed hebben aan het werken voor ons stagerapport en het voorbereiden van interventies voor volgende week.

Tot over twee weken,

Mauro & Virginie 🙂