Bienvenido @ La Salle

Qué tal?

Vorige vrijdag werd ik officieel verwelkomt als Erasmus student aan de UAM, campus La Salle. Na drie weken piekeren en afwachten, was ik meer dan klaar voor wat duidelijkheid over wat me nu juist te wachten zal staan de komende drie maanden, school- en stage gewijs.

Helaas weet ik nog niet al te veel over hoe mijn stage er uit zal zien. Daar is de UAM zelf nog niet zeker over. Maar allegeluk kan ik vanaf morgen mijn Spaanse schoolcarrière eindelijk beginnen!

Aangezien ik de enige Ergotherapie student in het Erasmus programma ben, zal ik geen specifiek traject kunnen volgen. Ik zal dus dezelfde lessen bijwonen als de studenten met de opleiding ‘leerkracht lager onderwijs’. Dit vind ik zelf uiteraard een beetje jammer omdat ik toch gehoopt had om een ergotherapeutisch getinte opleiding te krijgen tijdens mijn relatief kort verblijf hier. Maar goed, het is wat het is en mijn stage zal uiteraard niet in het kader van de opleiding leerkracht lager onderwijs zijn, en waarnaar ik ook uitkijk.

Alhoewel de voorbije weken ik soms nogal gefrustreerd raakte in het (nogal trage en ongeorganiseerde) Spaanse onderwijssysteem, kan ik eigenlijk pas vanaf eind deze week een echt oordeel kunnen vellen over hun werking.

“Fingers crossed” of “dedos cruzados” moesten ze dat ook in het Spaans zeggen 🙂

 

Saludos

Alyanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *