Eerste bezoek

Buenos Días

Maar eigenlijk niet echt.

Vorige week keek ik uit naar het weekend aangezien mijn eerste bezoeker zou arriveren die vrijdag. Mijn zus, Céline ging samen met mij een weekend spenderen in Madrid en enkele toeristische trekpleisters bezoeken. Ik zou graag enkele foto’s bijvoegen als bewijs maar helaas… Na een eerste leuke namiddag die vrijdag, waarin we tapas waren gaan proeven op de Plaza Mayor en het paleis en de Catedral de San Miguel gingen bezoeken, werd de hierop volgende zaterdag ochtend  mijn GSM gestolen op de metro…

Hierdoor speelde ik niet al mijn foto’s, contacten en andere herinneringen kwijt. Maar vooral ook meer als een halve dag van ons weekend samen. Na het veranderen van alle paswoorden en het blokkeren van mijn SIM en telefoon, was er dus helaas niet veel ruimte over voor leuke activiteiten.

Om niet te lang te zitten verdrinken in zelfmedelijden en verdriet, besloten we om een nieuwe gsm te kopen en een typische Flamenco show bij te wonen (het was in hetzelfde theater als de vorige, maar een andere show met nieuwe dansers, danseressen en zangers).

De laatste dag hebben we de teleférico genomen, wat ons een prachtig uitzicht gaf over heel Madrid en een lange wandeling gemaakt doorheen het Parque del Retiro. Maar voor we het wisten was het al weer tijd voor Céline om te vertrekken.

Uiteraard was het bezoek van mijn zus aangenaam, toch zal ik er geen fijne herinnering aan kunnen koppelen.

Jammer maar helaas, la vida continua!

 

Saludos

Alyanne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *