Hier staan we dan!

Vrijdag 30 september 2022

Hey iedereen,

Hier staan we dan op de luchthaven in Charleroi. Na een hele dag inpakken, afscheid nemen, laatste puntjes in orde is het toch gelukt om op de luchthaven te geraken. Gisteren ging het gewone leven nog door naar de winkel gaan, gaan werken, gaan training geven, bij oma en peter gaan eten. Alsof er niks speciaal aan de hand was.

Ben ik wel klaar voor mijn avontuur in Kroatië? Ik weet het eigenlijk niet echt. Ik heb echt wil zin in het avontuur, maar natuurlijk sta ik hier ook wel met wat stress. Gaat het lukken om alleen te

 wonen? Gaat het lukken om het huishouden een beetje te verzorgen en ondertussen te kunnen werken voor stage? Gaat het niet te eng zijn om zo ver weg te zijn van mijn vertrouwde plek? Dit zullen jullie samen met mij de komende weken hier op mijn blog over mijn buitenlands ervaring ontdekken.

Gelukkig sta ik hier niet alleen op het vliegveld, voor de eerste dagen is mijn papa mee. Om mij toch eventjes op weg te helpen en mij te helpen installeren.

Ik heb er alvast veel zin in om aan dit toch wel grote avontuur te beginnen (ook al is het toch met een bang hartje 😬), alles stap per stap nemen en we zien wel hoe het loopt!

Tot de volgende!

Lies