I am so happy I should be shot.

DE ZON SCHIJNT! En voor de eerste keer hier in Ierland heb ik een dag zonder regen gezien. Ik ben zo schandalig gelukkig dat ik het gevoel heb dat het strafbaar moet zijn. Ik heb mijn was buiten gehangen en vanavond krijg ik wat vrienden over de vloer voor Disneyfilmsmarathon en een drankje en hapje natuurlijk! Ik heb mijn interventionele poster al ingediend (gewoonweg drie dagen op voorhand). Dus ik heb geen zorgen. Op maandag komt Yaana langs en op donderdag ga ik mezelf een Ierse kapbeurt cadeau doen. Hopelijk kom ik daar niet rost buiten :D! Jaja het leven is hier goed in Ierland (duur wel). Gelukkige heb ik ontdekt dat pannenkoeken maken niet alleen gemakkelijk is maar ook zeer goedkoop… Nomnomnom!

De laatste week in Beaumont is gekomen en gepasseerd en in Interventionele was dat zelfs nog aangenaam. Nu twee weken verlof. We hebben afgelopen maandag een presentatie moeten geven over ons land en de school. Natuurlijk hadden wij (Lynn en ik) een van de leukste powerpoints voorzien. Lynn had de powerpoint ineen gestoken aangezien ik nog met mijn hoofd achter de pc zat voor CT ineen te steken. De camera is nog niet gerepareerd en ik denk dat hij eerder gerepatrieerd zal worden als ik naar huis ga. Want ik heb gezocht naar centra die camera’s repareren en dat zijn er verbazend weinig in Dublin. Uiteindelijk kwam ik terecht in een groezelig (scheefstaand) apartementsgebouw waar op een papiertje op de deur hing ‘camerarepairs’. Tegen alle alarmbellen in heb ik toch aangebeld. Gelukkig deed er niemand open want ik had er niet echt een goed gevoel bij. Er was wel iemand binnen want ik kon hem/haar horen rondlopen. Ze vroegen toch 25 euro om te schatten hoeveel het ging kosten. Dat kon dus wel beter. Er zit niets anders op, maandag ga ik het stad in en koop ik mij een nieuwe camera. Ik heb trouwens al weer nieuwe aanwinsten uit de Penneys natuurlijk. Ik moest mijn tweede valies (voor alles wat ik hier gekocht heb) gaan aanschaffen. En ik ging daarvoor naar de pennys natuurlijk. Voor 24 euro voor een valies kunt ge toch niet sukkelen he. Natuurlijk kon het niet alleen de valies zijn. Dus heb ik meteen wat valiesvulling aangekocht. Waaronder nog een bikini, sokken, ondergoed en een zonnebril. Daarnaast ben ik ook al wat souvenirs gaan kopen in Carrols (die je hier op elke straathoek vind).

Vandemorgen kwam mijn vegetarisme voor het eerst serieus in het gedrang toen er iemand eieren en spek klaarmaakte en daarna vroeg aan mij of ik ook wat wou. Het rook heerlijk, maar ik heb toch nee gezegd. Ik ben amazing, I know. Wat een sterk karaktertje. Maar ik heb nu wel al heel de tijd zin in spek. Sjans dat chips vegetarisch is. En het ijs van Haagendas ook. Mmmmmmm. Zoveel junkfood hier momenteel. Wat moet een mens nog meer hebben. Disney, zonneschijn, vrienden, eten, een drankje en een lading versgewassen kleren die naar frisse lucht ruiken. Ja ik ben getransformeerd in een van die mensen die zo gelukkig is en dat in iedereen zijn wezen moet wrijven. Ik ben de persoon die zo openlijk schandalig gelukkig is dat iedereen hoopt dat er een vrachtwagen over mijn tenen rijd. Helaas voor jullie want ik geef er niet om en de laatste keer ik keek rijden er geen vrachtwagens door mijn huis.

Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *