De reis

Op 20 september was het eindelijk zover. De grote dag waarop ik mocht vertrekken. Om 19 uur kwam ik met een klein hartje maar wel vol zin in het nieuwe avontuur aan op de luchthaven van Schiphol. Met een knuffel en een traantje afscheid genomen van mijn gezin en samen met Sebastian (mijn gastbroer) vertrokken. Om 22uur 30 stegen we op richting Mexico City. Deze vlucht duurde 11uur, hier keek ik echt wel tegenop, maar het viel heel goed mee aangezien het ’s nachts was en we konden slapen.

Om 3uur s ‘morgens lokale tijd kwamen we toe in Mexico City. Het was al best warm (20 graden).  Hier was het dan wachten op de volgende vlucht die vertrok om 8uur 30 lokale tijd. Deze vlucht was veel sneller, na 1 uur vliegen kwamen we toe in Puerto Vallarta.

Aangekomen in Puerto Vallarta kon het avontuur eindelijk beginnen. We werden opgehaald door vrienden van Sebastian en gingen dan eerst samen iets eten. Hierna gingen we naar huis en kon ik de rest van het gezin ontmoeten. Aangekomen thuis werd ik heel goed ontvangen, veel knuffels en kussen, een bord met ‘Welcome home’, bloemen en wat zeker niet kon ontbreken een hap uit een chili peper.

Mexico ziet er prachtig uit met al de natuur, het is veel groener dan ik had verwacht. Na een lange dag ben ik voldaan gaan slapen. Ik kan niet wachten om de rest van Mexico te ontdekken.