week 4 en 5 in Esbjerg

Dag beste lezers,

Hier ben ik wederom met een update over mijn Deens avontuur. De voorbije weken ben ik steeds meer zelfstandig gaan werken op stage. Dit doet me deugd, want nu kan ik een therapeutische relatie met de cliënten aangaan en leer ik de Denen via deze weg beter kennen. De taalbarrière is namelijk een heel grote stoorzender geweest op stage, maar nu ik zelfstandig werk, valt deze vrijwel weg. Ik voel me dan ook zelfzekerder nu ik mijn eigen cliënten kan en mag begeleiden. Ook ben ik ondertussen meer vertrouwd geraakt met het uitvoeren van ultra-sound therapie en het aanbrengen van kinesiotape. Ik ben van mening dat deze zaken me nog erg van pas gaan komen tijdens mijn carrière in België en ben dankbaar dat ik deze heb aangeleerd gekregen.

De laatste twee weken is het weer hier sterk omgeslagen en schijnt de zon regelmatig. Dit was voor mij het ideale excuus om te gaan uitwaaien op de stranden van het eilandje Fanø. Ik heb er zelfs een kleine show van een van de zeehonden mogen waarnemen. Ook heb ik nog eens bezoek gekregen vanuit België en zijn we Ribe nog eens gaan verkennen. Ik vind dit een van de meest charmante dorpjes van Zuid-Denemarken. Het centrum heeft zijn oude huizen behouden en oogt daardoor zeer gezellig. Tevens zijn er veel cafés die in de stijl van de 18e eeuw zijn ontworpen.

Vooraleer ik mijn blog afsluit wil ik nog even meedelen dat ik vandaag best ziek ben opgestaan. Ik vrees dat het Corona beestje me eindelijk heeft te pakken, en zeggen dat ik daarvoor helemaal naar het verre Denemarken moest reizen. Ik weet voorlopig nog niet wat mijn testresultaat is, maar ik hou jullie zeker en vast op de hoogte!

P.S. hieronder nog enkele sfeerbeelden van de afgelopen twee weken!

Groetjes,

Laura 🙂