Week 8 en 9: het einde is in zicht!

Hallo iedereen,

De laatste stageweek was zeer fijn. Ik kreeg een eerstejaarsstudent toevertrouwd die mij moest volgen gedurende haar weekje observatiestage. Ik vond het een leuke ervaring om zelf eens mijn kennis te delen met een medestudent. We hebben samen nog enkele kinesiotape technieken geoefend en ik heb haar geïnstrueerd in het gebruik van ultra-sound therapie. Ook heb ik tijdens deze stage de kans gekregen om een volledig therapieproces van het begin tot einde te doorlopen met een cliënt. Dit was een zeer interessant proces waar ik veel ervaring heb uitgehaald.

In het weekend ben ik samen met een vriend Kolding gaan bezoeken. Het was een zeer gezellig dorpje en het weer zat eindelijk mee. In Kolding zelf zijn niet veel bezienswaardigheden, maar het is zeker wel een aanrader wanneer je een dagje wil gaan winkelen.

Tot slot heb ik mijn stage zeer fijn afgesloten met een wandeling langs het strand samen met mijn supervisor. Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring waar ik veel uit heb geleerd, niet enkel op ergotherapeutisch vlak maar ook op persoonlijk vlak.

Deze internationale ervaring sluit ik af met een bezoekje aan Kopenhagen, waar ik erg naar heb uitgekeken!

Groetjes,

Laura 🙂