Week 6 en 7

Beste lezers,

Ik was de laatste weken zo druk bezig dat ik de tijd compleet uit het oog verloren ben. Zo kwam ik deze week pas tot de conclusie dat ik al zeven weken stage loop en geen zes :).

Vorige blog schreef ik jullie dat ik me niet zo goed voelde, ik kan jullie nu vertellen dat dit door het coronavirus kwam. Aangezien ik vier dagen in quarantaine heb gezeten, heb ik jullie dus ook niet zo veel te melden.

De stage verloopt nog steeds zeer goed en ik voel me meer en meer een echte ergotherapeut, zeker nu ik ook mijn eigen afspraken mag boeken. Ik werk dus volledig zelfstandig en dat geeft me wel een boost in mijn zelfvertrouwen. Volgende week zal ik tevens nog eens uit mijn comfortzone stappen en ga ik op huisbezoek. In tegenstelling tot Belgiƫ wordt therapie aan huis hier vaak gegeven en ik ben dankbaar dat ik deze ervaring ook eens zal mogen opdoen.

Tot slot kan ik nu wel zeggen dat de terugkeer naar Belgiƫ nu wel heel dichtbij komt :). Ondanks de aangename stage zal ik toch heel blij zijn als ik iedereen terug zie en terug in mijn vertrouwde omgeving terechtkom.

Groetjes,

Laura