Zesde week in Madrid

Dag iedereen. Het is zo raar om te beseffen dat ik al in mijn zesde week zit van mijn Erasmus ervaring. Ik zit dus al in de helft!! Ik moet eerlijk zeggen dat de tijd hier super snel gaat, maar dat wil ook wel zeggen dat het leuk is 🙂
Wat heb ik deze week zoal gedaan?
Maandag ben ik naar een bekend feestje geweest samen met een vriendin en wat kotgenoten. Dinsdag was het tijd voor school en volgde ik opnieuw het vak Transmedia Narrative. Hierbij moesten we onze sociale media delen met de Spaanse studenten en hierrond een opdracht maken. Er werd een sjabloon gemaakt van ‘mijn leven’.
Woensdag hadden we het vak ACAI en konden we werken aan ons eindwerk voor dit vak. Het examen zal bestaan uit een filmpje over wat we hebben bijgehouden van het vak, alsook de wekelijkse opdracht hiervoor. We hebben besloten een abstract filmpje te maken over de les mindfulness waarin we een stem laten spreken over mindfulness met wat opgenomen shots van onszelf. In de avond was het rustig en heb ik zelf gekookt.
Donderdag kwamen twee vriendinnen van Odisee mij bezoeken. Onze les was geannuleerd aangezien een docent haar nonkel was gestorven, wat mij de tijd gaf mijn kamer op te ruimen om mijn bezoek goed te kunnen ontvangen. In de avond maakte we samen pasta en zijn we nog even iets gaan drinken in ‘Sovoy club’ hier in Moncloa. Het is een danscafé waar veel internationale studenten heen gaan, heel leuk om mensen te leren kennen. We gingen hier naartoe samen met een Franse kotgenoot, tijd om het Frans wat te oefenen!!
Vrijdag had ik het vak Gammification waarbij we samen gingen werken met Spaanse studenten. We moesten een dramatisch theater stuk maken, waarbij we niet mochten praten. Hierna zijn we ingegaan op de geschiedenis van Andalusië. Vrijdagavond zijn we, samen met de Belgen uit mijn klas naar het danscafé ’tupperware’ gegaan. Hele leuke plek met goede muziek!!
Zaterdag zijn we gaan ‘brunchen’ bij Zenith. Tegen dat we ons eten hadden was het al 16u.. Ik ben al een echte Spanjaard geworden. Daarna zijn we rustig nog wat gaan zitten bij het Retiro park en hebben we genoten van het mooie uitzicht. Geen beschrijving beschikbaar.

In de avond had mijn Italiaanse kotgenoot zelfgemaakte pizza voor ons gemaakt!! Hmmm heerlijk. Hierna zijn we nog even naar Star Studio geweest, aangezien dit altijd gratis is op zaterdagen.
Zondag zijn we naar El rastro geweest, de rommelmarkt aan La Latina die elke zondag plaatsvindt. Aangezien het goed weer is hebben we wat gepicknickt. In de avond zijn we naar de zonsondergang gaan kijken bij Templo de Debod en genoten we alweer van een mooi uitzicht.

Geen beschrijving beschikbaar.

Zondagavond was het filmavond en aten we lekker zelfgemaakte wraps. En voilaa, de week was alweer om.
Dankjewel voor het lezen van mijn blog en tot volgende week!
Kus, Saar.