vijfde week

Heyyy iedereen,

Hier ben ik weer!

Deze week heb ik verschillende fijne momenten gehad, zowel met de kinderen als met de volwassenen.

Ik heb mooie gesprekken kunnen voeren met verschillende bewoners die hun verhaal met mij hebben gedeeld. Ik luisteren graag naar hen en leer hieruit ook heel veel.

Creatieve therapie met de kinderen

Ik heb gedurende de herfstvakantie, creatieve therapie gehouden met de kinderen. Ik heb een sessie gehouden over herfst, waarbij de groep kinderen samen aan één opdracht moesten werken. De bedoeling was dat ze met elkaar kunnen omgaan, lief zijn tegen elkaar, elkaar helpen, het materiaal met elkaar delen en de afspraken die werden gemaakt worden gevolgd. Dit was mooi om te zien omdat ze allemaal verschillende leeftijden hebben, maar ze hebben elkaar goed geholpen, ook al was het niet altijd makkelijk. Ze waren ook heel blij en fier over het resultaat, we hebben het ook op een muur in het centrum opgehangen, zodat de ouders deze ook kunnen bekijken.

Gymnastiek met de vrouwen

Donderdag hebben de vrouwen een moment gehouden voor sport. Hier was er muziek en konden de vrouwen hun stress, problemen, … loslaten en zich focussen op het sporten. Er kreeg één van die vrouwen ook de leiding en deze gaf gymnastiek oefeningen aan de andere vrouwen. Het was een tof moment waar er geholpen werd met de juiste uitvoering van de oefeningen en met het motiveren.

Ik hou jullie op de hoogte voor het vervolg 😉

Salma Tafahi