Voorlaatste stageweek!

Nog twee weken te gaan en dan is onze stage hier gedaan! (Wauw dat gaat allemaal zo snel hier!) Straks vertellen we elk weer even over onze stage, maar eerst wat over de rest van de week:

Op dinsdag is Lynn naar Loose(tues)day gegaan! Dit is een evenement waar mensen kunnen optreden. Ze moeten op voorhand aan de organisatoren melden dat ze een act willen doen en dan wordt er een planning opgesteld. Het wordt elke laatste dinsdag van de maand georganiseerd. Er waren nog heel wat studenten die in Retrodorm verblijven aanwezig, dus het werd een gezellige avond. Dit kwam ook deels de muziek, want de optredens waren allemaal van vrij hoog niveau. Op woensdag hadden we deze week geen Finse les: jeej, meer tijd voor stageverslagen! Op vrijdag was er een feestje in Retrodorm. De “Epic party” werd jammer genoeg onderbroken door het brandalarm… Toen we naar buiten aan het wandelen waren, leek het geen loos alarm te zijn: er was rook! Maar geen vuur te zien… Op de gelijkvloers werd duidelijk wat er aan de hand was… Een flauwe grappenmaker vond het leuk om een brandblusapparaat leeg te spuiten… Nooit geweten dat dat zo veel rook veroorzaakte, alles zag wit!

Even over stage:

Lynn: Aangezien we volgende week op dinsdag en donderdag naar school moeten en dan dus geen stage hebben, moest ik deze week al afscheid nemen van de kindjes die op dinsdag en donderdag komen. Bij sommige kindjes bleef het bij een “moimoi” of “heippa”, van andere kindjes kreeg ik een knuffel. Ik heb zelf drie therapieën voorbereid, die ik samen met Erja heb gegeven. Ze zijn allemaal goed verlopen!

Sigrid: Deze week had ik vooral korte dagjes, want mijn mentor had vooral meetings in de namiddag en ze dacht da ik de extra tijd wel kon gebruiken om mijn stageverslagen af te werken (en gelijk had ze!). Deze week heb ik ook soep gemaakt met mijn volgpatiënt! Dit ook om het werken met de hulpmiddelen te oefenen! Ze had zelf gekozen welke soep het moest zijn, het was iets da ze thuis vaak maakte zei ze. Het bleek een soep te zijn met aardappelen, erwten, wortelen en worstjes! Mij leek het vooral een rare hutsepot, maar héé zolang de patiënt het maar lekker vindt! Verder ging de stageweek weer zijn gewone gangetje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *