Eerste weekend in vakantiestemming

Zaterdag zijn we in de voormiddag gaan zwemmen. Normaal gingen we daar een hele dag blijven, maar het was koud en bewolkt. In de middag hebben we in het veld met z’n allen gepick-nickt en in de namiddag zijn we naar Betafo gereden. De weg ernaar toe was echt prachtig. We zaden in de laadbak van een pick-up en konden dus alles goed zien.

Zondag was het grote spel gepland. In de voormiddag nog wat ‘gerood’ in de zon. Om 14 uur kwam iedereen toe en konden we beginnen. We waren met 17 personen verdeeld in twee teams. Het spel ging als volgt: Als je iemand raakt met modder en zijn/haar naam zegt, moet die terug naar zijn kamp. Je kan ook een lint , dat iedereen rond de pols heeft hangen, afnemen en dan is die persoon een gevangenen die je meeneemt naar jouw kamp. Een teamgenoot kan hem/haar komen bevrijden. Het doel van het spel is om het eerste de vlag te vinden en naar je kamp te brengen. We hebben 3 maal gespeeld en elke keer werden de spelregels wat aangepast. Het was echt een hele leuke namiddag met actieve en modderige spelletjes en het ontmoeten van nieuwe personen. Wat meer kan een mens willen. 😉

Maandag gingen we normaal vertrekken op vakantie, maar dat heeft wat vertraging opgelopen. We zullen morgen om 8uur vertrekken. Maandag hebben we dan maar wat andere zaken gedaan. Zo zijn we naar het westelijk deel van Antsirabe gewandeld en hebben we wat plaatselijke winkels bezocht. Eerst zijn we gaan kijken hoe ze miniatuurvoertuigen maken. Om dit te maken gebruiken ze enkel gerecycleerd materiaal. In hetzelfde atelier als de miniatuurvoertuigen borduren ze ook stoffen.

Nadien hebben we het atelier gaan bezoeken waar ze zeboehoorns bewerken. Hier kregen we een korte uitleg en nadien konden we even de winkel bekijken.

Als laatste hebben we nog even de markt bezocht en zijn we naar huis gegaan. Nog even van de ‘brandende’ zon genieten en even een toertje gaan lopen.

Vanaf morgen zijn we dus op vakantie. Zolang we kunnen zullen we af en toe iets op de blog posten. We hebben niet veel internetmogelijkheden meer over dus het zal beperkt zijn.

Nog even een laatste mededeling: We hebben hier geen foto’s bijstaan, want het internet is niet zo best. Maar jullie krijgen alles te zien als we terug zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *