Tweede week in Madrid

Ondertussen is het al woensdag en zit ik eigenlijk al in mijn derde week hier in Madrid, maar ik ga toch even praten over de week die net gepasseerd is.
Op zondag zijn we met een aantal mensen van mijn klas Toledo gaan bezoeken. Het was een gratis tripje en ik moet toegeven dat we ons heel erg geamuseerd hebben.
Maandag hadden we ook geen les. Ik ben toen naar een parkje gegaan over mijn kot en in de avond ben ik taco’s gaan eten met twee vriendinnen uit mijn klas.
Dinsdag was de eerste les. We hadden Spaans. Ik moet eerlijk toegeven dat het niveau Spaans heel laag was en ik betwijfel of ik hier wel iets zal kunnen bijleren. De les duurde twee uur en dan mochten we alweer naar huis.
Woensdag hadden we het vak ACAI, hier gaan ze meer fysiotherapeutische en ergotherapeutische aspecten benaderen. Woensdag was vooral de introductie, maar ik kijk al uit naar wat dit vak nog in petto heeft.
Donderdag hadden we het vak Gamification waarbij we ons eigen liedje moesten creĆ«ren. Eerlijk gezegd is dit niet direct mijn ding, maar we gaan het zo leuk maken als we kunnen. šŸ™‚
Vrijdag was het tijd voor het vak Spanish Education System. Hierbij moesten we vertellen over hoe onze educatie systeem in elkaar zit en kwamen wat te weten van de systemen van de landen van onze klasgenoten. In de avond zijn we met de klas uitgegaan en ook mijn kotgenoten waren mee. Die nacht zelf was ik super ziek, ik dacht dat het griep was. Tot ik ontdekte dat iedereen zich ziek voelde. We hadden corona opgelopen.. Sinds maandag ben ik officieel positief getest en nu zit ik dus tot volgende maandag in quarantaine op mijn kot.