vierde week in Madrid

Aangezien ik de derde week hier in Madrid bijna niks heb kunnen doen buiten binnen blijven vanwege corona, heb ik hierover ook geen blog geschreven. Ik ga het dan nu ook hebben over mijn vierde week. Vorige week maandag mocht ik uit quarantaine. Het was de verjaardag van een klasgenoot en we zijn gaan brunchen met de klas om dit te vieren. Hierna zijn we naar de mooie zonsondergang gaan kijken bij de tempels van Madrid!

Geen beschrijving beschikbaar.Dinsdag was het alweer lestijd! We hadden Spaanse les en we hebben geluisterd naar de presentaties van de Spaanse studenten van La Salle. Ze hebben leuke activiteiten en bars voorgesteld en hierna hebben we henzelf ook beter leren kennen. Na de les van het rusttijd, want ik kon de gevolgen van corona nog steeds voelen. Woensdag hadden we ACAI, waarbij er een gastles werd gegeven over fysiotherapie. We gingen lichaamsgewicht opmeten, elkaars spieren, enzovoort. Hierna had ik met mijn kotgenoten afgesproken om samen te koken en een drankje te doen op kot. Super gezellig! (Ik ben diegene die de foto trekt.)

Geen beschrijving beschikbaar.

Donderdag hadden we vier uur het vak gamification waarbij we verschillende Spaanse dansen leerden en zelf ook een klein dansje in elkaar moesten steken. Het filmpje hiervan ga ik jullie besparen. Ik had ook even een gesprek met mijn stagecoördinator op La Salle en heb ook even al een kleine piek mogen nemen in mijn stageplaats. Vrijdag hadden we opnieuw gamification en hebben we opnieuw gedanst. Het weekend heb ik vooral gespendeerd met mijn vrienden. Vandaag hadden we de eerste keer de les transmedia narratives waarbij we dieper zijn ingegaan op de belangrijkheid van verhalen en hoe we deze kunnen gebruiken om interacties te leggen met elkaar en onze omgeven en later onze cliënten. We hebben hierbij een workshop gedaan in groepjes van vier met telkens twee Erasmus studenten en twee Spaanse studenten. Het was een geslaagde workshop!! Tot volgende week iedereen, kus Saar.