Vijfde week in Madrid

En het is alweer zondag!! Wat heb ik deze week allemaal gedaan?
Woensdag was de eerste keer dat ik een volledige Spaanse les heb mee gevolgd. Het was een 2 uur durende les over neurologie. Ik neem dit vak vrijwillig op zodat ik mijn Spaans wat kan oefenen, Spanjaarden kan leren kennen en een beetje de terminologie van neurologie kan opsteken aangezien ik op de neurologische afdeling zal stage lopen. Het was een hoor/ werkcollege waarbij de verschillende meetinstrumenten werden uitgelegd om neurologische aandoeningen mee te testen zoals bijvoorbeeld de ARAT. Hierna mochten we deze in kleine groepjes ook uittesten. De Spaanse studenten waren heel vriendelijk en verwelkomde mij direct in hun groepje. Hierna had ik de les ACAI waarbij we deze week dieper ingingen op het onderwerp mindfulness. In de middag zijn we gaan lunchen bij Zenith, een hele leuke tent waar ze lekker eten en lekker zelfgemaakte ice-tea maken.

Geen beschrijving beschikbaar.

Donderdag hadden we opnieuw het vak Gamification waar we de traditionele dansen van Valencia bestudeerden. In de namiddag heb ik opnieuw een Spaans vak mee gevolgd. In de avond was het tijd voor een drankje te doen 🙂

Geen beschrijving beschikbaar.

Vrijdagochtend was het weer tijd om een Spaans vak mee te volgen en een beetje te dansen bij het vak Gamification. In de avond zijn we met de Belgen van de klas naar een Belgisch café gegaan, genaamd ‘het caféke’ waar we genoten van een Belgische friet, nostalgie!

Geen beschrijving beschikbaar.

Ik was moe van de week en ben dan ook optijd gaan slapen (mag ook wel eens). Gisteren heb ik wat aan mijn taken gewerkt en ben ik uit geweest met mijn kotgenoten.

Geen beschrijving beschikbaar.

Vandaag heb ik nog geen plannen, maar dat kan altijd nog snel veranderen natuurlijk 😉
Tot volgende week! Kus, Saar.