Mijn derde drukke (maar leuke) stageweek…

Hallo beste lezers, het is hier weer met Shauny ! Mijn derde stageweek zit er al op se. De dagen vliegen hier voorbij. Het was opnieuw een leerrijke week. Maandag en dinsdag hebben we veel vergaderingen gehad waarin ik al heel actief meedoe. Het is altijd interessant om samen na te denken over de patiënten. We hebben ook enkel huisbezoeken gedaan en zijn samen met een patiënt naar een orthopedist geweest. Samen met Sophie, mijn stagementor, moet ik een volledige evaluatie maken van een patiënt. Aangezien de SAVS en de SAMSAH eigenlijk niet echt met assessments werken, mag ik alles zelfstandig in elkaar steken en zelf bepalen welke assessments we zouden kunnen gebruiken -en deze dan ook argumenteren en linken aan zijn pathologie. Het is een hele uitdaging waaraan ik dit weekend zal werken.

Donderdag heb ik ook met een andere ergo mogen meewerken, die eigenlijk net zelf afgestudeerd is. Met haar heb ik het rijvermogen van de patiënt mogen evalueren en gekeken of de patiënt nog voldoende reflexen heeft om te kunnen rijden ondanks de ziekte die de patiënt heeft. Dit was zowat een samenvatting van mijn weekje, iets rustiger dan anders.

 

Oh en ik wou nog eens iets vertellen. Het weer verandert hier elke dag. Maandag was het 9 graden, dinsdag was het -4 en natuurlijk was het woensdag hier zelfs zo wit als sneeuw (dat kunnen jullie perfect zien op mijn foto hierboven). Donderdag vervolgens was het dan plots weer 10 graden. Ik weet dus eigenlijk niet echt wat ik moet aandoen 😀 !