Paradise 🏝

Na alle weken hard gewerkt te hebben is het tijd om te relaxen. Donderdag nacht zijn we met de bus naar Sihanoukville gegaan om daar de boot te nemen naar Koh Rong. Koh Rong is een eiland met een prachtig wit strand een een turquoise zee.
De eerste dag zijn we met een boot de zee op gegaan. We zijn gaan snorkelen, vissen, barbecuen op een eiland en we hebben ’s nachts gezwommen met lichtgevende plankton.
Ondanks de regen die bijna het hele weekend duurde, ben ik er toch in geslaagd om verbrand te geraken. We hadden slechts een uurtje voordat de boot vertrok en het was eindelijk mooi weer. We besloten om dit uurtje te gebruiken om in de zee te zwemmen en op het strand te liggen, zonder zonnebrand, want wie verbrand er nu op een uurtje. Eenmaal op de boot terug merkten we hoe rood iedereen was en dat we dus wel degelijk verband waren, volgende keer gebruiken we wel zonnebrand, hoe kort we ook in de zon zijn.
Mijn bus muggenspray is na dit weekend bijna leeg aangezien dit een malaria gebied is.
Eenmaal terug in Phnom Penh kwamen we erachter dat het hier het hele weekend mooi weer was, 40 graden. Terwijl wij op een prachtig eiland zaten met regen. Volgende keer beter dus.